Trappen bekleed met leder in Amsterdam

Trap met leder, lederen trap

Bij een villa in Amsterdam hebben wij 2 trappen voorzien van leder met krokodillenprint. 

Geef uw huis een vleugje elegantie met authentiek leder op uw open of gesloten, rechte of gedraaide trap.

Het gebruik van echt leder op uw trap creëert een opvallend pronkstuk in uw huis. Het hoogwaardige Italiaanse runderleer is extra stevig, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik op zowel trappen als vloeren.

Natuurlijk is leer een organisch materiaal en daardoor gevoelig voor krassen en stoten, die kunnen resulteren in karakteristieke markeringen op het oppervlak. Het is juist deze eigenschap die het leer zijn unieke persoonlijkheid en authentieke uitstraling binnen uw interieur geeft.

Dit leder is toepasbaar op vrijwel alle soorten trappen, mits deze schoon en vlak zijn voordat het wordt aangebracht.

 

Lederen trap

Meer projecten van LivingLux

 • Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

  Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

  In het Limburgse Posterholt hebben wij een prachtige vrijstaande woning voorzien van buitenzonwering. Voor de speciale raamvorm, zoals het driehoekige raam is er door de bewoners gekozen voor een elektrisch bedienbaar louvresysteem.
 • Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

  Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

  Bij een klassieke jaren 30 woning in Heeze hebben wij semi-transparante grijze LivingLux® Duette Shades geplaatst. De Duette Shades in combinatie met het glas en lood geeft een authentieke look!
 • Buitenjaloezieen van Warema

  Stadsvilla in Eindhoven voorzien van buitenjaloezieën en elektrische gordijnrails

  Bij een villa gelegen in de Elzent-Noord te Eindhoven hebben wij aan binnenzijde de elektrische gordijnrails mogen verzorgen van Forest, en aan de buitenzijde de woning mogen completeren met buitenjaloezieën van Warema. Alle lichtinval van deze woning met grote raampartijen is nu vanuit zowel binnen- als buitenzijde volledig te bedienen met afstandsbediening of app.

 • Buitenjaloezieen Waalre

  Antraciete buitenjaloezieën geïnstalleerd bij nieuwbouw villa in Waalre

  In samenwerking met Hoving Bouw uit Valkenswaard hebben we de achterzijde van deze ruime villa in Waalre mogen voorzien van Warema buitenjaloezieën met railsgeleiding.