Wie zijn wij?

Wij zijn een one-stop-shop voor interieur designers en consumenten op het gebied van binnen- en buiten zonweringen, commerciële- en woonvloeren, lederen trap- wand- en vloerbekledingen en luxe woonaccessoires.

Met een klein deskundig team met meer dan 25 jaar ervaring in de interieur- en montagebranche gaan wij áltijd voor maximale klanttevredenheid.. Vanuit de parel van Brabant (Heeze) kunnen wij u de beste service bieden in Zuid-Nederland.

LivingLux Showroom in Heeze

Wat doen wij?

LivingLux® levert maatwerk interieurbekleding voor raam, wand en vloer. Wij hebben zeer uitgebreide collecties van binnen- en buiten zonweringen, commerciële- en woonvloeren, lederen wand-, trap- en vloerbekleding en luxe woonaccessoires welke geschikt zijn voor elk type interieur.

Onze producten kenmerken zich door kwaliteit en het unieke karakter wat zij met zich meebrengen. Met ons vakwerk zorgen wij voor een luxe uitstraling van uw persoonlijke interieur.

Wij staan voor

Deskundigheid

Vakkundig advies is belangrijk voor u en kenmerkt ons als ervaren vakspecialist. Naast onze eigen productadviseurs werken wij samen met gerenommeerde interieurdesigners welke gespecialiseerd zijn in diverse woonstijlen. Zo zorgen wij voor een naadloze aansluiting bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Onze medewerkers staan u graag telefonisch of persoonlijk te woord om u te helpen met het beste advies.

Exclusief maatwerk

Elk interieur is anders. Kies uit de vele opties, kleuren en afwerkingen van onze producten. Wij leveren een maatwerkproduct en zorgen voor een perfecte afwerking van uw project. Met onze vakkundige installateurs werken wij met zorg aan uw interieur voor het beste resultaat.

Uitgebreide service

Service is van essentieel belang voor een goede klantrelatie. Zodoende staan wij voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw product functioneert zoals het hoort. Natuurlijk adviseren wij u over de producteigenschappen en hoe u uw product het best kunt onderhouden. Maar of het nu gaat om uw zonwering of een lederen trap, wij staan voor u klaar bij vragen of om een probleem te verhelpen. Zo garanderen wij een duurzaam product voor uw interieur en waarborgen wij onze klantrelaties.