Screens met speciaal behandeld aluminium geïnstalleerd bij strand appartementen in Zeeland

Windvaste elektrische screens

In het zonnige Breskens aan de kust van provincie Zeeland hebben wij een appartement uitgevoerd met Warema screens. Omdat zeelucht bestaat uit minuscule druppeltjes zeewater dat zowel zout als chloriden bevat, heeft dit effect op het aluminium van de screens. Zodoende is het aluminium van deze screens rechtstreeks vanuit de fabriek voorzien van een zeer weerbestendige coating. Het doek is gemaakt van stevig glasvezel onder DIN-normen, en daarmee zijn de screens in totaliteit extra beschermd tegen de agressieve zeelucht. De screens zijn aangesloten op een bestaand domiticasysteem welke door de klant vanuit een app op afstand bedienbaar zijn. 

Meer projecten van LivingLux

 • Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

  Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

  In het Limburgse Posterholt hebben wij een prachtige vrijstaande woning voorzien van buitenzonwering. Voor de speciale raamvorm, zoals het driehoekige raam is er door de bewoners gekozen voor een elektrisch bedienbaar louvresysteem.
 • Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

  Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

  Bij een klassieke jaren 30 woning in Heeze hebben wij semi-transparante grijze LivingLux® Duette Shades geplaatst. De Duette Shades in combinatie met het glas en lood geeft een authentieke look!
 • Buitenjaloezieen van Warema

  Stadsvilla in Eindhoven voorzien van buitenjaloezieën en elektrische gordijnrails

  Bij een villa gelegen in de Elzent-Noord te Eindhoven hebben wij aan binnenzijde de elektrische gordijnrails mogen verzorgen van Forest, en aan de buitenzijde de woning mogen completeren met buitenjaloezieën van Warema. Alle lichtinval van deze woning met grote raampartijen is nu vanuit zowel binnen- als buitenzijde volledig te bedienen met afstandsbediening of app.

 • Buitenjaloezieen Waalre

  Antraciete buitenjaloezieën geïnstalleerd bij nieuwbouw villa in Waalre

  In samenwerking met Hoving Bouw uit Valkenswaard hebben we de achterzijde van deze ruime villa in Waalre mogen voorzien van Warema buitenjaloezieën met railsgeleiding.