SunCircle screens op zonne-energie geïnstalleerd

Screens op zonne-energiee
Bij deze woning in Eersel hebben wij SunCircle screens geïnstalleerd welke geheel bestuurbaar zijn door middel van motoren met geïntegreerde zonnepanelen. Het voordeel hiervan, is dat er geen doorboringen in de gevel hebben plaatsgevonden, wat zorgt voor een strakke afwerking aan zowel binnen- als buitenzijde omdat er geen bekabeling aan te pas komt. De screens werken perfect met de meegeleverde multi-kanaals afstandsbediening van Brel.

Meer projecten van LivingLux

 • Donkergrijze buitenjaloezieën bij nieuwbouw villa

  Buitenjaloezieën geplaatst bij nieuwbouw villa in Venlo

  Via de aannemer mochten wij deze prachtige villa voorzien van Warema buitenjaloezieen. Door de grote oppervlakten is er gekozen voor gekraalde lamellen welke beter bestand zijn tegen windkrachten dan vlakke lamellen.
 • Jaloezieën op maat

  Maatwerk raampartij van aluminium binnen jaloezieën

  Bij deze klant hebben wij de binnenzijde van de nieuwe aanbouw geheel mogen voorzien van mat zwarte aluminium jaloezieën, waarvan een gedeelte in een speciale raamvorm is uitgevoerd.
 • Witte buitenjaloezieën

  Witte buitenjaloezieën geplaatst in achtertuin woning

  Bij deze woning in Noord Limburg hebben wij de erker aan de buitenzijde voorzien van witte buitenjaloezieen met railsgeleiders en een ingekorte beschermkap. Met de ingekorte kap wordt een maximale lichtinval behouden.