Screens op zonne-energie geïnstalleerd in Eersel

Screens op zonne-energie
Bij deze woning in Eersel hebben wij screens geïnstalleerd welke geheel bestuurbaar zijn door middel van motoren met geïntegreerde zonnepanelen. Het voordeel hiervan, is dat er geen doorboringen in de gevel hebben plaatsgevonden, wat zorgt voor een strakke afwerking aan zowel binnen- als buitenzijde omdat er geen bekabeling aan te pas komt. De screens werken perfect met de meegeleverde multi-kanaals afstandsbediening van Brel.

Meer projecten van LivingLux

 • Buitenjaloezieen Eindhoven

  Woning volledig voorzien van buitenzonwering

  Bij een particulier in Eindhoven hebben wij onlangs de gehele woning voorzien van buitenzonwering. De klant had er voor gekozen om aan de voorkant van de woning screens te plaatsen en aan de achterkant van de woning buitenjaloezieën.
 • Brede screens

  Screen van 5,80 m breed geplaatst in Erp

  Voor de aannemer hebben we in Erp een villa mogen voorzien met een screen van maar liefst 580 cm breed, geheel vakkundig achter de gevel ingewerkt.
 • Buitenjaloezieen met kabelgeleiding

  Buitenjaloezieën met kabelgeleiding geplaatst in Oisterwijk

  In Oisterwijk hebben wij een woning mogen voorzien van prachtige buitenjaloezieën met kabelgeleiding in opdracht van de aannemer.
 • Buitenjaloezieën Helmond

  Buitenjaloezieën gemonteerd bij particuliere woning Mierlo

  In de achtertuin van een particuliere woning in Mierlo hebben wij de raampartij en schuifpui voorzien van grijze matte buitenjaloezieën met kabelgeleiding.