Buitenjaloezieën geplaatst bij woning in Tilburg

Buitenjaloezieen Tilburg

Voor een aannemer in Tilburg hebben wij alle raampartijen van zijn vrijstaande woning voorzien van Warema buitenjaloezieën in mat grijs geheel conform kozijnen.

Gedeeltelijk uitgevoerd met mat grijze kap en bij een aantal raampartijen in de koof gemonteerd. De buitenjaloezieën zijn gemonteerd met railgeleiders voor extra windstabiliteit.

Gekantelde buitenjaloezieën bij raam

Meer projecten van LivingLux

 • Buitenjaloezieen Eindhoven

  Woning volledig voorzien van buitenzonwering

  Bij een particulier in Eindhoven hebben wij onlangs de gehele woning voorzien van buitenzonwering. De klant had er voor gekozen om aan de voorkant van de woning screens te plaatsen en aan de achterkant van de woning buitenjaloezieën.
 • Brede screens

  Screen van 5,80 m breed geplaatst in Erp

  Voor de aannemer hebben we in Erp een villa mogen voorzien met een screen van maar liefst 580 cm breed, geheel vakkundig achter de gevel ingewerkt.
 • Buitenjaloezieen met kabelgeleiding

  Buitenjaloezieën met kabelgeleiding geplaatst in Oisterwijk

  In Oisterwijk hebben wij een woning mogen voorzien van prachtige buitenjaloezieën met kabelgeleiding in opdracht van de aannemer.
 • Buitenjaloezieën Helmond

  Buitenjaloezieën gemonteerd bij particuliere woning Mierlo

  In de achtertuin van een particuliere woning in Mierlo hebben wij de raampartij en schuifpui voorzien van grijze matte buitenjaloezieën met kabelgeleiding.